Horeca Wine Professional

horeca training

Deze intensieve Horeca Wine Professional cursus is een wijncursus van 3 dagdelen, speciaal voor horeca-medewerkers. Horeca medewerkers hebben basiskennis nodig, maar vaak ontbreekt de tijd en het geld. Deze cursus helpt je snel op weg: gebaseerd op praktijkervaring, gericht op directe resultaten.

Leerdoelen

Basis-wijnkennis verkrijgen. Inzicht in de gast en het verkopen van wijn. Kennis van wijn & spijs.

Wijnomzet verhogen

Dankzij je opleiding en het certificaat dat je behaalt groeit je zelfvertrouwen. Dat uit zich in een beter wijnadvies aan tafel en hogere wijnomzet.

Dag 1:

Basis-wijnkennis Proeven als een professional met de Internationale Proefmethode

Dag 2:

De gast en de wijnkaart Wijnverkoop, het gesprek met de gast

Dag 3

Wijn en spijs Examen

Examen

Examen proeven: proefnotities van 2 wijnen. Voor beide wijnen een spijsadvies geven. Theorie examen: 25 meerkeuze-vragen. 3 open vragen: verkoopcases.